Zadnji put ažurirano :
04/08/2022
   InfoStab  

Pravne informacije.
 
Ova internet stranica je vlasništvo INFOSTABA, udruge osnovane prema zakonu iz 1901. čiji je registrirani ured smješten na adresi: 11, ulica Jacques Grube, 54180 Heillecourt –Francuska.
 
Informacije sadržane na ovoj stranici su podrgnute francuskom zakonu i pružene su "baš kakve jesu" bez garancija bilo koje vrste, niti jasnih ni prešutnih. Ove informacije mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske greške. Informacije su neugovorne i sklone modifikacijama bez primjećivanja.
 
Cijeli sadržaj, stranice, skripti, ikone, slike i zvukovi ove web stranice su isključivo vlasništvo INFOSTABA. Bilo koja proizvodnja, reprodukcija ili reprezentacija ove stranice u cijelosti (tekstovi, zvukovi ili slike) je zabranjena. Nepridržavanje ove zabrane je krivotvorenje i krivotvoritelj za to djelo ima civilnu i krivičnu odgovornost.
 
Koristeći ovu stranicu posjetitelj je upućen na ovo upozorenje.
 
INFOSTAB ne odgovara za sadržaj bilo koje stranice do koje se može doći putem stranice Infostaba.

Linkovi implemetirani u stranicu INFOSTABA koji upućuju na druge stranice i/ili osobne stranice i općenito na druge sadržaje na Internetu se ne mogu pridodati odgovornosti INFOSTABA. Jasno je dano do znanja korisniku ove stranice da INFOSTAB ne može ni na koji način snositi odgovornost za štetu navedenu ili ne, direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu ili posebnu štetu nastalu za vrijeme korištenja ove stranice ili drugih stranica o kojima ovisi.
 
U nastavku, INFOSTAB ne može biti odgovoran za korištenje skupljenih tekstualnih, zvukovih ili vizualnih informacija, a posebno ne odgovara za financijske ili komercijalne gubitke, gubitke programa, ili podataka iz svog ili nekog drugog informacijskog sustava.

U skladu sa zakonom iz 6. siječnja 1978. koji se odnosi na procesiranje podataka, arhiva i sloboda, ova web stranica je deklarirana od strane Nacionalne Komisije za obradu podataka i Slobode (CNIL).


  Mentions Légales